buy online ceclor-cd

Hier beantwoorden we veelgestelde vragen.

Waarom willen jullie mijn e-mailadres en wat bedoelen jullie met “we respecteren jouw privacy”?

Jouw e-mailadres wordt alleen voor in2health (weggeef)acties gebruikt. In2health.nl gaat secuur en vertrouwelijk met uw gegevens om. E-mail of persoonsgegevens zullen en kunnen nooit zonder jouw uitdrukkelijke toestemming verkocht worden aan een externe partij.

Zijn jullie echt een onafhankelijk platform?

We zijn vanuit een filantropisch standpunt begonnen, om de boodschap “In2health, balance your life” te verspreiden. Inmiddels zijn we zover doorgegroeid en werken er zoveel mensen mee, dat we niet door kunnen groeien zonder commerciële invulling. We zijn onze oorsprong niet vergeten en filteren de producten en adverteerders vooraf. Bij ons zie je alleen terug waar we zelf achter staan.

Wie werken er mee aan In2health.nl?

Alle medewerkers van In2health.nl zijn experts in hun eigen vakgebied, zij beoefenen ook allemaal een praktijk of beroep naast In2health.nl. Alle onze leden staan vermeld in het colofon.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste in2health ontwikkelingen. Via RSS-feeds blijf je op de hoogte als er nieuwe artikelen online komen.

Zoeken jullie nog schrijvers?

We staan altijd open voor nieuwe invloeden, dus kun je goed schrijven en ben je expert op een bepaald gezondheidsgebied? Stuur dan zeker eens een mail naar: redactie@in2health.nl

Kan ik ook aan een bijdrage leveren aan de website van In2health? 

We zijn continu aan het ontwikkelen en zijn momenteel op zoek naar mensen die het forum willen bijhouden (moderators) én mensen die de nieuwste tools op in2health als eerst willen testen. Interesse? Mail naar gezondheid@in2health.nl

Zit het antwoord dat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op!