buy online ceclor-cd

Snel dagelijks meten van voeding en beweging, makkelijker kan niet!

Welvaart ziekten ontstaan voor het overgrote deel door een teveel aan ongezonde voeding en een consequent tekort aan gezonde voeding. Het gaat er om wat je iedere dag met je lichaam doet en niet wat je één keer in de maand of net na de jaarwisseling doet.

Het valt niet mee om een gewoonte af te leren. Daar helpen we jouw mee met ons ‘Gezonder met NLP’ werkboek: ‘Laat je Mind voor jouw werken.’
Het is helemaal moeilijk als je niet eens weet wat je exact verkeerd doet, dus beginnen we met het meten van je voeding en beweging.

We zijn de enige in Nederland die het jouw zo makkelijk maakt in het meten van je voeding. We hebben een enorme database aan voedingsmiddelen en sportactiviteiten. Het overgrote deel gebruik je toch niet, maar wil je wel tot je beschikking hebben voor die ene keer.

Uit ervaring weten we dat de meeste mensen zo’n 25 favoriete terugkerende producten nuttigt, voor velen is het ontbijt en het middageten zelfs  in hoofdlijnen het zelfde. Waarom dan iedere keer invullen als je ook alleen de afwijking kunt bijhouden? Kijk snel hoe we dat doen:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=H4IOx2qlGHM&rel=0]