buy online ceclor-cd

Bedankt voor je interesse in onze voedingsmeter

Het doel van onze voedingsmeter is jouw op een gemakkelijke manier te laten zien, waar je teveel en te weinig van binnen krijgt. Zijn dit de juiste bouwstoffen en brandstof (deze hebben we groen gemaakt) of de verkeerde (deze hebben we rood gemaakt). Bovendien laten we je zien of je wel voldoende vitamine en mineralen binnen krijgt, hiermee voorkom je onnodige vroegtijdige veroudering en/of ziekten. Wanneer je door klikt vertellen we je waarom deze belangrijk zijn en waar ze in zitten, misschien zit er iets lekkers voor je tussen?

We staan met Nederland in de welvaart ziekten top tien van de wereld. Dat is onnodig en zelfs ‘een beetje dom’, want we zijn een heel slim land! (lees hier verder hoe)
Het vervelende is, dat een ander het niet voor je zal doen, je mag het zelf doen en je kunt het nu zelf doen, we hebben het een heel stuk makkelijk gemaakt.

Als jij niet onnodig snel wilt verouderen, niet met elke griep epidemie mee wilt liften, maar liever energie wilt zijn, je fit en vitaal wilt voelen, dan heb je het heft in eigen hand, je kunt dit nu zelf sturen. “Je bent wat je eet”. We vertellen je, op een heel gemakkelijke manier, wat er (niet) in je eten zit.

Bekijk de uitleg video’s als je meer wilt weten:

Hoe log ik in om de voedingsmeter van in2health te gebruiken?

Een handig profiel dat ik maar 1 keer hoef in te vullen.

Snel dagelijks meten van voeding en beweging, makkelijker kan niet!

Ook jouw (familie) recepten staan er in!

Weten, hier doen we het voor, wat zit er (nog niet) voldoende in mijn voeding?

 

Nog geen lid? Klik dan hier.

 


Leave a Comment